Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2013. Május 06. 08:58, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Zalába került a vándorserleg

Zalába került a vándorserleg

Zalába került a vándorserleg

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság gondozási körébe tartozó Határőr Nyugdíjasok Nagykanizsai Egyesülete 2013. április 6-án részt vett Budapesten a Rendészeti Szervek Kiképző Központjában rendezett sportnapon, amelyet 60 év feletti nyugdíjas belügyi dolgozóknak szerveztek. A rendezvényen a különböző számokban – kapura rúgás, asztalitenisz, 4 x 200 méter gyalogstaféta, úszóverseny, tenisz, darts - harmincöt csapat közel háromszáz versenyzője indult. A 4 x 200 méteres gyalogstafétában a Gáspár László, Szurok Béla, Béli József, Fáczán János összetételű zalai csapat a második helyen, míg egyénileg dartsban Szabó Imre a harmadik helyen végzett.

A csapat minden versenyszámban elindult és az együttesek közül végeredményben az első helyen zárta az egész napos versenysorozatot, így a vándorserleg idén Zala megyébe került. A csapatot erősítette még Csíkfalvi István, Matos András és Sólyom János, a felkészítőjük Szolár Róbert r. alezredes volt.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

ij

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 18. 07:53, péntek | Sport

Nemzetek Ligája - Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a magyar-németre

Jövő pénteken kezdődik a jegyértékesítés a november 19-én sorra kerülő Magyarország-Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésre.