Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2014. November 17. 12:57, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Nagy a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába

Nagy a torlódás az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába

Csaknem nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába, mert Bicske és Tatabánya között aszfaltozási munkákat végeznek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, az M1-es autópálya 50-es kilométerénél aszfaltozási munkákat végeznek a külső sáv lezárása mellett, így ott csak egy sáv járható. Az autópálya jelentős forgalma miatt már mintegy nyolc kilométeres a torlódás.
Azt javasolták, hogy a Győr irányába tartók közül aki teheti, az M1-es autópálya bicskei lehajtóján keresztül válassza inkább az 1-es főutat, majd Tatabányánál felhajtva újból visszatérhet az autópályára.
A munkavégzés és a korlátozás várhatóan 20 óráig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.