Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2025. Február 04. 07:42, kedd | Életmód
Április 26-án avatják boldoggá Bódi Mária Magdolnát Veszprémben
Erdő Péter bíboros lesz a Bódi Mária Magdolna boldoggá avatása alkalmából rendezett ünnepi szentmise főcelebránsa április 26-án Veszprémben - jelentette be a veszprémi érsek hétfőn a városban tartott sajtótájékoztatón.
2025. Február 03. 06:00, hétfő | Életmód
MÁV: 23 ezer talált tárgy várta gazdáját tavaly
Tavaly csaknem 23 ezer talált tárgy várta gazdáját a MÁV-csoportnál, a fele hiába - tudatta a cég honlapján vasárnap.
2025. Január 31. 07:53, péntek | Életmód
Először végeztek gyermeken robotasszisztált műtétet Magyarországon
Hazamehetett a Semmelweis Egyetem klinikájáról az a 14 éves lány, akit májdaganata miatt Da Vinci-robottechnikával operáltak; ő az első gyerek Magyarországon, akin robotasszisztált műtétet hajtottak végre
2025. Január 30. 08:32, csütörtök | Életmód
Rangos építészeti díjra jelölték a Nemzeti Atlétikai Központot
Az Archdaily globális építészeti portál idén is megnevezi a világ legjobb épületeit és a sport kategóriában a Nemzeti Atlétikai Központ is a jelöltek között van.