Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2016. Március 21. 16:39, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Lezárt akta: idős emberektől lopott

Lezárt akta: idős emberektől lopott

Egy 39 éves kaposvári férfi ellen javasolt vádemelést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint az elkövető 2015. március és április hónapban Zalaegerszegen, Szombathelyen és Pécsett, elterelte a sértettek figyelmét, majd ismeretlen társával együtt ellopta az idős emberek megtakarított pénzét.
Az elkövetők többször is azzal a trükkel jutottak be a lakásokba, hogy pénzt hoztak, de vissza kell belőle adni. Amíg a sértettek a visszajárót keresték, a gyanúsított és társa több százezer forintot lopott el az idős emberektől.
Egy alkalommal pedig a 39 éves férfi a nyitott ajtón keresztül ment be a lakásba és fél millió forintot vitt magával a hálószobából.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 39 éves kaposvári férfi ellen kifosztás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségnek küldte meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 29. 13:39, szerda | PR

Fantasztikus Családi Nap Szadán

Május 4-én, korábban sohasem tapasztalt érdeklődés mellett rendezték meg Szadán, a Sportcentrumban a már hagyományosnak mondható Családi Napot.

2024. Május 29. 13:31, szerda | Belföld

Online is kérhető az új adóazonosító jel igazolás

2024. május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként, a NAV Ügyfélportálról (ÜPO) elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről.

2024. Május 29. 09:36, szerda | Belföld

Ferencz Orsolya: nem tud minden ország tartalékos kutatóűrhajóst is jelölni

Nem tud minden ország tartalékos kutatóűrhajóst is jelölni az űrhajós programokba - mondta az űrkutatásért felelős miniszteri biztos az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.