Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2011. Július 22. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ihos József kutyájának lelke újjászületett?

Ihos József kutyájának lelke újjászületett?

Meghökkentő történetről számolt be Ihos József. A színész nem tartja kizártnak, hogy elhunyt kutyájának lelke újjászületett.

Ihos József januárban veszítette el korábbi házőrzőjét, és bár egy darabig nem szeretett volna új barátot, aztán mégiscsak kilátogatott az egyik menhelyre. Ott aztán hozzájuk szegődött egy kiskutya, akiről kiderült, hogy azon napon született, amikor a másik meghalt.

Amikor hazavitték az új családtagot, a kutyus rögtön odafeküdt, ahová korábban a másik Rexi is. Ráadásul megfigyelték, hogy ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, többek között nem mer bemenni egy helyre, ahová elődje sem mert. A humorista a Reggeliben bemutatta a különleges ebet.

Címkék: ihos józsef

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata

2024. Szeptember 04. 08:07, szerda | Bulvár

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília nevével

Hamisított e-mailben élnek vissza Müller Cecília országos tisztifőorvos nevével - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.