Hírek
2013. Október 14. 08:56, hétfő |
Helyi
Forrás: heviz.hu
Díjazott falatok a szüreti újbor mellé
Aki az ősz beköszöntével melegségre vágyik, a hévízi Hotel Carbona Magyar Termék Nagydíjjal elismert éttermében az étrendjének megfelelő különlegességek közül is válogathat a forró fürdőélmény és kikapcsolódás mellett.
A NaturMed Hotel Carbona****superiorban az egészségmegőrzés és a gyógyítás mellett kiemelt szerep jut a gasztronómiának, amely egyedülálló módon az egészségügyi szolgáltatásokkal összekapcsolva, integrált rendszerben működik Hévízen. A gasztronómia „lelke” a Carbonában az Attila étterem, amely idén különleges szolgáltatásaival és azok minőségével elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Ezzel a szállodát már másodszor ismerték el a neves díjjal.
Akik tehát a korán beköszöntött hideg őszi napok elől keresnek lelket és testet egyaránt melengető menedéket, vagy az őszi szüreti munkák fáradalmait szeretnék kipihenni, esetleg a tél beköszönte előtt szeretnék megerősíteni szervezetüket, azok nem csak a Carbona híres spa- és fürdőkultúrájában bízhatnak, de a szálloda konyhaművészetében is, mely szintén a vendégek egészség-megőrzését támogatja.
A látogatók a hagyományos magyar és nemzetközi konyhaművészet mellett a reformkonyha és a különböző diétás ételek ínyencségei közül is válogathatnak. Az étterem nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vegetáriánus és diétás ételkínálatában megjelenjenek a friss zöldségételek, az idénynek megfelelő alapanyagokból készült ételek, és a karcsúsító diéták mellett a speciális igényű vendégek glutén- vagy cukormentes kedvencei. Még a paleolit étkezésről sem kell lemondani a pihenés alatt.
További könnyítés a kikapcsolódás során, hogy nem kell külön odafigyelni, számolgatni, hogy mely étel fogyasztható a diéta mellett. A NaturMed Hotel Carbona a hévízi szállodák közül ugyanis elsőként vezetett be éttermében színkód rendszert, mely a büféasztaloknál segít eligazodni a különböző diétákhoz és kalóriaszintekhez tartozó ételek között.
Ősztől különleges meglepetéssel várja a gasztronómia és a fürdők szerelmeseit a Carbona. „Ízélmény és fürdővarázs” hétvégéje keretében első osztályú, friss alapanyagokból és főként a helyi gazdaságokból származó zöldségekből és húsokból készülő valódi ételköltemények közül válogathatnak azok, akik ellátogatnak a Carbonába egy felejthetetlen hétvégére. A zalai tájegységre jellemző sajátos ízek, tradicionális receptek mellett pedig talán még újbort is kóstolhatnak egy gyertyafényes vacsora mellett.
Ízélmény és fürdővarázs
- 2 éjszaka szállás félpanzióval, amelyből:
- 1 alkalommal 4 fogásos gálavacsora borkísérettel a régió boraiból
- meglepetés bekészítés a szobában
- 1 x kávé süteménnyel
- korlátlan élményfürdő, uszoda, szauna-sziget, wellness-medence, termálfürdő, fitnesz terem és fürdőköpeny használat,
- ingyenes rekreációs és preventív csoportos sportprogramon való részvétel a heti program alapján
Ár: 42 300 Ft/fő ártól
Érvényesség: 2013. szeptember 5. - 2013. december 22.
ij
Ezek érdekelhetnek még
2024. November 04. 14:07, hétfő | Helyi
K&H: indul a „pénztanárok” versenye
a TikTokon csapnak össze egymással a pedagógusok
2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi
NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa
2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi
PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit
A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre
2024. November 22. 09:59, péntek | PR
Többen látják az egyetlen járható útnak a lakásbérlést a fiatalok számára
még mindig sokan vannak azonban, akik szerint pénzkidobás ingatlant kivenni