Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Cégregiszter | Fodrászat

ZENA beauty med center

H–8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.

A Zena egy új típusú, 21. századi szépségcentrum, amely a luxuskivitelű wellness, spa, fodrászat, modern plasztikai sebészet és fogászati rendelő funkcióit egyesíti magában. Mindez Hévíz belvárosában, alig néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvizi tavától. 2011-ben megnyílt komplexumunkban 3000 m2 területen, 5 csillagos környezetben, exkluzív atmoszférával, széles körű és egyedülálló szolgáltatásokkal, valamint magas színvonalú kiszolgálással várjuk leendő vendégeinket, a hazai vendégek számára is megfizethető, reális árakon.

A ház egyedisége a felhasznált belső építészeti anyagokban is megmutatkozik. A hévízi tó csillanását tükröző üvegfelületek, a bambuszburkolat, a mohával borított fal, a spa részen megjelenő ónix féldrágakő és az egész házat bejáró napfény, mind a természetközeliség hangulatát adja át az ide látogatónak.
Így ez a különleges, nyugalmat és békét árasztó környezet a legideálisabb helyszín a szellemi feltöltődésre, a megszépülésre.

Vendégünk mindent egy helyen kap meg, legyen szó egy minőségi kozmetikai kezelésről, hajvágásról, manikűrről, esetleg egy nyugtató masszázsterápiáról vagy komolyabb fogászati kezelésről, plasztikai beavatkozásról.

 

Szépség és wellness
A Zena Beauty és Wellness részlege a földszinten és az első emeleten kapott helyet, amelyet az Spa részleg speciális fürdői és szaunái egészítenek ki.

Szépségcentrumunkban minden olyan szolgáltatást megtalál, amely testi-lelki regenerációját, megfiatalodását segíti: kozmetikai kezelések, a klasszikus és távol-keleti masszázsok, élményelemekkel gazdagított medencék és szaunavilág, melyben megtalálható a finn-, gőz-, infra-, és aroma szauna valamint a jégkút.

Fodrászmestereink és kozmetikusaink, akik csakis legkiválóbb világmárkákkal dolgoznak, szolgáltatások széles palettáját kínálják (pedikűr, manikűr, műköröm, arc és testkezelések, arany gyöngy és gyémánt kezelés), amelyet egyedi, hévízi specialitások egészítenek ki. 

 

Szolgáltatások:

●        Fodrászat

●        Manikűr, pedikűr, műköröm 

●        Kozmetikai arc- és testkezelések

●        Masszázsok: klasszikus és távol-keleti

●        Talpreflexológia

●        Iszappakolás és iszapfürdő

●        Szaunavilág

●        Belső élménymedencék

 

Fogászati Klinika

A ma elérhető legkorszerűbb technológiával felszerelt fogászati központunk várja önt a Zena első emeletén. Csapatunk, melyben minden fogászati szakág specialistája megtalálható, nemzetközi szintű szakellátást biztosít külföldi és hazai pácienseknek egyaránt.

 

Amit kínálunk: a legmodernebb kezelési anyagok és eljárások, számítógépes pótlástervezés és kivitelezés, fájdalommentes, altatásban végzett beavatkozások és kitüntető figyelem minden páciensünknek. Mindez megfizethető áron.

 

Az elmúlt évtizedben a fogászati ellátás - részben a külföldi páciensek igényeinek köszönhetően - rengeteget fejlődött. Ön ezt a világszínvonalú minőséget élvezheti itt Hévízen, fogorvosi rendelőnkben.

 

Hitvallásunk, hogy mi nem csak a fogakat gyógyítjuk, hanem önbizalmat is adunk önnek, hogy ön végre bátran merjen mosolyogni.

 

Szolgáltatások:

●        Implantátum beültetések élvonalbeli márkákkal: Nobel Biocare, Ankylos

●        Kedvező árú higiéniai alapcsomag, szájhigiénés kezelés és professzionális fogtisztítás

●        ZOOM professzionális fogfehérítés UV lámpával – Hollywoodi mosoly akár egy óra alatt

●        Teljes altatásban és éber szedációs altatásban végzett műtétek

●        Esztétikus tömések, porcelán héjak

●        Gyökérkezelés és tömés

●        Speciális fogágybetegségek, gyulladások műtéti kezelése

●        Fájdalommentes szájsebészet: fogeltávolítás, gyökéreltávolítás, bölcsesség fog eltávolítása

 

Plasztikai Sebészet

Plasztikai Sebészetünkön szakképzett, magasan kvalifikált plasztikai sebészeti csapat végzi a szépészeti beavatkozásokat!

Szakembereink világszínvonalú minőséget biztosítanak a legkorszerűbb eljárások felhasználásával, megfizethető árakon.

 

Angyali szépség- ne hagyja, hogy az ön természetes szépségét egy apró hiba vagy kellemetlen szemölcs, folt rontsa el. Mindenki tudja, hogy az igazi szépség a megfelelő önbizalomnál kezdődik, mi ehhez adunk professzionális orvosi segítséget. A jó orvos tudja, hogy nem csak egy műtétet kell végrehajtani, hanem meg kell teremteni azt a kisugárzást, amely minden szépség alapja. Csapatunk ebben különleges: nagy figyelmet szentelünk minden egyes páciensünknek, és nem csak sebészként, hanem emberként is a legtöbbet nyújtjuk számukra.

 

Új emberként a világ elé lépni- ha minket választ, szolgáltatásainknak köszönhetően egy új, elbűvölő személyiséggel ajándékozzuk meg. Barátai, ismerősei meglepve fogják összecsapni tenyerüket, amikor meglátják milyen változáson ment keresztül. Garantáljuk, hogy nincs olyan esztétikai állapot, amelyből ne tudnánk csodálatosan új külsőt varázsolni.

 

Időtlen értékek- A legnagyobb bók, amelyet kaphat, ha húsz-harminc évvel fiatalabbnak nézik, és hitetlenkedve hallják valódi korát. Csapatunk csodával határos módon képes megállítani, megfordítani az idő kerekét, és vonzó, kellemes külsőt varázsolni önnek.

 

Szolgáltatások:

●       Arcplasztika, orr-, szem- és fülplasztika

●       Mellplasztika és implantáció

●       Hasplasztika

●       Botox kezelés, ráncfeltöltés

●       Mezoterápiás kezelés

●       Anyajegy, szemölcs, folt eltávolítás

●       Zsírleszívás

●       Visszérbetegségek kezelése

●       Komplex kezelések, teljeskörű esztétikai szolgáltatások

 

Elérhetőségünk:
H–8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
E-mail: zena@zenabeauty.hu
www.zenabeauty.hu, www.facebook.com/zenabeauty

Tel.: 36 83 542 300
Fax: 36 83 542 309

kapcsolat