Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Cégregiszter | Egyéb

Openhouse Keszthely - Hévíz Ingatlaniroda

8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 51.

Cégünk, az Openhouse Ingatlanközvetítő Franchise hálózat négy év alatt az ország egyik legjelentősebb ingatlan- és hitelpiaci szereplőjévé vált. Mindezt professzionális szolgáltatás-szervezéssel és a megfontolt terjeszkedési politikával értük el.

Szolgáltató cégként világosan látjuk, hogy működésünk sikere azon múlik, mennyire tudjuk feltárni vásárlóink és eladóink sokszínű igényeit és ezt összhangba hozni a valósággal.

Az Openhouse sikerének fontos összetevője a folyamatos innováció. Az olyan új megoldások, mint az Open House nyílt napok, ingatlanbörzéink, „home staging” ingatlanértékesítési technikák, illetve vállalatirányítási rendszerünk számottevő versenyelőnyt biztosít cégünk minden egysége számára.

Az elkövetkező három évben 50-60 irodára tervezzük bővíteni magyarországi hálózatunkat, valamint stratégiai céljaink között szerepel a szomszédos országok ingatlanpiacára történő belépés.

Vállalatunk jelmondata megfelelő összegzését adja annak a filozófiának, amely alapján tevékenységünket végezzük: Bízza profikra ingatlanügyeit!
Az Openhouse cégcsoport tevékenysége négy fő területet ölel át:

- Használt ingatlan értékesítés (családi ház, társasházi lakás, iroda, üzlethelyiség, telek, nyaraló, ipari- és mezőgazdasági ingatlanok, albérlet közvetítés)

- Újépítésű ingatlan üzletág

- Hitel- és lízingközvetítés és biztosítás

- Értékbecslés

Tisztelt Ügyfelek, Kedves Érdeklődők!

Keszthely 750 éves múltra visszatekintő város, a Balaton fővárosa. A patinás városkép, a különböző korok történelmi örökségének találkozása, a Balaton egyetlen korhűen felújított szigetfürdője sajátos hangulatot kölcsönöz Keszthelynek. A város központjában lévő sétálóutcán hangulatos éttermek, kávézók várják a vendégeket.


Az ország legigényesebben helyreállított és berendezett kastélya a Festetics-kastély, különleges parkjával, a gótikus plébániatemplom a város főterén, vagy a tó történetét bemutató Balatoni Múzeum jól mutatja a város kitüntetett szerepét a Balaton partján. Itt nyitottuk meg legújabb irodánkat, ahol a megszokott Openhouse szolgáltatásokkal várjuk Önöket!

8360 Keszthely, Kossuth L. u. 51.

keszthelyi irodánkat az alábbi GPS koordináták alatt találja.
46.764593,17.242609

Kérjük tekintse meg ingatlan kínálatunkat!

kapcsolat

  • Cím: 8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 51.
  • Telefon: +36-83/777-297
  • Fax: +36-83/777-297
  • Web: http://keszthely.oh.hu