Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Cégregiszter | Hotelek

Kristály Hotel ***

8360 Keszthely, Lovassy u. 20.

A Kristály Hotel*** Keszthely zöldövezetében helyezkedik el, pár lépésre a Balatontól, de közel a város szívéhez, így egyszerre élvezhető az idilli nyugalom, és a belváros nyüzsgése. A Hotel 41 szobája és a szobafoglalással automatikusan igénybe vehető wellness részlege várja az önfeledt pihenésre, illetve szépségkúrára vágyó vendégeit.

Akik mozgalmasságra, buliturizmusra vágynak, szintén megtalálják itt a számításukat, hiszen a ház aljában berendezett hangulatos bárunk várja a hajnalig mulatozókat. A kerékpár- és gyalogtúrák, illetve szervezett programjainkon ők is kipihenhetik az előző nap fáradalmait. A konferenciaturizmus is otthonra lelhet nálunk.

A reggelizőben kialakított meetingtermünk 45 fő befogadására alkalmas és a mai kor követelményeinek megfelelő audiovizuális technikával (wi-fi hotspot, flipchart, írásvetítő stb.) felszerelve.

Míg partnerhotelünk, az Admiral Hotel és Panzió (www.admiralpanzio.hu) elsősorban a családos vendégeket várja, addig a Kristály inkább az aktív időtöltést kedvelő és a szépülni vágyókat!

Fotók

Kristály Hotel ***

kapcsolat