Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Cégregiszter | Hotelek

Admirál Hotel

8360 Keszthely, Pázmány Péter utca 1.

Az egész évben működő Admiral Hotel***- Panzió Keszthely üdülőövezetében helyezkedik el a városközponttól 1200, a balatoni strandtól és vitorláskikötőtől pedig 400 méterre. Fekvéséből adódóan egyszerre jeleníti meg a vidéki élet természet közeli nyugalmát, illetve a nyüzsgő településcentrum sokoldalú szolgáltatásainak könnyű elérhetőségét. Kitűnő helyszíne lehet a külvilágot teljesen kizáró önfeledt pihenésnek, Kiindulópontja gyalogos-, kerékpár- vagy buszos túráknak, illetve a strandolás és a vitorlázás szerelmeseinek.Autóval érkező vendégeinknek a panzió udvarán ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

 Az Admiral Hotel***- Panzió három eltérő karakterű épülettömbből áll:

Villa: egyszerűsége ellenére igényesen berendezett, hangulatos épület. Mivel itt 4 szoba (2 darab 4-4 fő befogadására alkalmas apartman, és 2 darab 2 ágyas szoba) található, egy-egy nagyobb család vagy baráti társaság egyszerre megtöltheti, hogy kizárják a külvilági nyüzsgést.

Kávézó (Café): ez a reggeli, valamint a társasági élet helyszíne, saját kerthelyiséggel. Ezt az épülettömböt a nyüzsgést kedvelő vendégeinknek ajánljuk.

Főépület: egyedi stílusban épült, az utca frontjában. Belseje elegáns harmóniát áraszt, bármekkora családnak megfelelő szobatípusokkal.

A 3 épületben egy biztosan közös: az óriási, 2000 m2-nyi zöldfelület, ahol állnak. Szakképzett kertészünk jóvoltából nem is kertnek, hanem inkább parknak lehet nevezni, ahol ízléses virágkavalkád és ápolt gyepszőnyeg fogadja a látogatót.
Azokra a vendégekre is gondoltunk, akik nem szeretnének kimozdulni innen nyaralásuk ideje alatt. Nem is kell, hiszen széles körű szolgáltatásokat nyújtunk! Az udvari medencében felfrissülhet, sőt szépségkúráink alkalmával teljesen újjá is születhet, megfiatalodhat masszőrünk erős kezétől, manikűrösünk ollójától és lakkjától és borús időben szoláriumunktól!

Kedves vendégeink igénybe vehetik partnerhotelünk a Kristály Hotel wellness termének ingyenes és térítéses szolgáltatásait is.

Nálunk  nincs más dolga, csak átadni magát a tökéletes kényeztetés élményének!

Fotók

Admirál Hotel
Admirál Hotel
Admirál Hotel

kapcsolat

Címkék: undefined